PROFILAKTIKA INSPEKTORINING AXBOROT-TAHLIL VA REJALASHTIRISH FAOLIYATI - Abdulhakimov Jahongir Shuhratjon o’g’li, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annatatsiya: Mazkur maqolada Profilaktika inspektorining axborot-tahlil va rejalashtitish faoliyati tushunchasi uning o’ziga xos xususiyatlari, profilaktika inspektorlarining mahalla fuqorolar yig‘inlaridagi keng jamoatchilik tashkilotlari bilan hamkorligining samaradorligini oshirish va ularning aholi oldida hisobot berishi faoliyatini takomillashtirish bo’yicha amalga oshiriladigan ishlar ko’rib chiqilgan.