ПАХТАНИ ТУЗИЛМАЛАРИНИ ҚУРИТИШДА ҚИЗИШ НОТЕКИСЛИГИ ТАҲЛИЛИ - Х.А.Гатаев (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Пахтани қуритиш вақти тола ва чигитнинг сифатига катта таъсир кўрсатади. Мақолада лаборатория қуритиш ускунасида турли қатламдаги пахта ва унинг компонентларини вақт давомида қизиш нотекислиги тадқиқоти келтирилган.