ISTE’DODLI YOZUVCHI O’TKIR HOSHIMOV ASARLARINING SALMOG’I - Zakiryayeva Sarvinoz Zafar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya Mazkur maqolada o’tgan asrning ikkinchi yarmi o’zbek nasri rivojida O’zbekiston xalq yozuvchisi O’tkir Hoshimovning munosib o’rni va asarlarining salmog’i haqidagi ma’lumotlar tahlil qilinadi.