ANTIK VA ILK O‘RTA ASRLAR DAVRI MOZOR-QO‘RG‘ONLARI MODDIY MADANIYATI - Bobohusenov Akmal (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotation: Antik davri mozorlar haqida bo’lib, u qadimgi madaniyatni o’rganishda muhim manba hisoblanadi.Bu manzilgohlar orqali biz Buxoro vohasining qadimiy manzilgohlari haqida ko’plab ma’lumotlar olamiz.