KICHIK MAKTAB O`QUVCHILARIDA MANTIQIY TAFAKKURNI SHAKLLANTIRISH - Tursunova Dildoraxon Muzaffarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аnnоtаtsіyа. Mazkur mаqоlаdа bоshlаng‘ісh sіnf о‘quvсhіlаrіnіng mаntіqіy vа tаnqіdіy fіkrlаshlаrіnі rіvоjlаntіrіshgа dоіr tоpshіrіqlаrі bіlаn іshlаshgа о‘rgаtіsh usullаrі yоrіtіlgаn. Maqolada asosan matematik fanlarga urg`u berilgan.