IJTIMOIY PEDAGOGIKA RIVOJLANISHINING MADANIY -TARIXIY ASOSLARI - Ochilova Xilola Sherali qizi; Bobodoʻstova Nozima Shuxrat qizi; Islomova Sabina Jamshidxon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya Mazkur maqola orqali mualliflar ijtimoiy pedagogikaning fan sifatida rivojlanishi ,pedagogokaning fan sifatida respublikamizda mustaqillikni qoʻlga kiritgandan keyingi ijtimoiy faoliyatning madaniy almashinuvi ,ijtimoiy holatlar haqida soʻz yuritadi .