XAVFSIZ OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARI ISTE’MOLI VA GENETIK MODIFIKATSIYALANGAN ORGANIZMLAR - Q.Boymuradov; N.X.Qobilova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bugungi kunda oziq-ovqat mahsulotlarining sifati xavfsizligini oshirish, globallashuv jarayonida mamlakatlarda oziq-ovqat tanqisligini oldini olish, mamlakat aholisining sog’ligini saqlashga imkon beruvchi oziq-ovqat mahsulotlarini ishlab chiqarish muhim hisoblanadi.