PSIXOLOGNI PSIXOMETRIK JIHATIDAN TAYYORLASH TALABLARI - Akbaraliyeva Asilaxon Tojiddinovna; Pulatova Nilufar (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola bugungi kunning muhim mavzularidan bo‘lib,psixologning kabiy faoliyati davomida amal qilishi kerak bo‘lgan me’yorlar, talablar va tarenerning trening jarayonidagi yutuqlari va kamchiliklarini o‘z ichiga jamlagan.