СОҲИБҚИРОН АМИР ТЕМУРНИНГ РУҲИЙ ОЛАМИ ВА ЖАНГЧИЛАРНИ ПСИХОЛОГИК ҚЎЛЛАБ ҚУВВАТЛАШ ЖИҲАТЛАРИ - Эгамов Элнур Эсон ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Мазкур мақолада Соҳибқирон Амир Темурнинг руҳий олами ва жангчиларни психологик қўллаб қувватлаш жиҳатлари, Амир Темурнинг инсоний фазилатлари шунингдек буюк саркарда ўз жангчиларини ҳар томонлама чиниқтириш бўйича қилган ишлари ва ушбу йўналишда эришган ютуқлари бўйича маълумотлар баён этилган.