INNOPROVET PROBIOTIGI BERILGAN QUYONLARNING TIRIK VAZNI, ETOLOGIK KO‘RSATKICHLARINI O‘RGANISH NATIJALARI - Ibragimov Farxod Moripovich; Ibragimov Furqat Buriyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya –Ushbu maqolada go‘sht uchun boqilayotgan quyonlarga probiotikli qo’shimcha berilganda quyonlar fiziologik ko‘rsatkichlari, o‘sish va tirik vaznining ortish ko‘rsatkichlari keltirilgan.