PARRANDALARNI VETERINARIYA SANITARIYA TALABLARI ASOSIDA BOQISH ULARNI KASALLIKLARDAN HIMOYA QILISH - Ilyosov Z.I.; Yunusov X.B; Ibragimov F.B (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya. Ushbu maqolada parrandalarni saqlash va oziqlantirish, sog‘lom tovuq galalarini yetishtirishda hamda kasalliklardan himoya qilishda qo‘llanilishi lozim bo‘lgan veterinariya sanitariya talablari keltirilgan.