"URUSHNING SOʻNGGI QURBONI" VA "MUZQAYMOQ" HIKOYALARIDA URUSH DAVRI - Abduxoliqova Go'zal Alimardon qizi; Usarova Laylo (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Mazkur maqolada qatagʻon davrining daxshati aks etgan bu kichik hikoyalar urush davrining naqadar insniyat ongiga, ruhiyatiga taʼsiri haqida qisqacha maʼlumotlar berib oʻtadi