ARAB XALIFALIGI VA UNING MOVAROUNNAHRGA YURISHLARI - Qodirova Laylo Bekchan qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada arab xalifaligi,uning tashkil topishi ,boshqaruv tartibi va Movarounnahrga harbiy yurishlari haqida so‘z boradi.