IMOM TERMIZIYNING SUNANLARIDAGI BOSHQA SAHIH KITOBLARIDA TOPILMAYDIGAN USLUBLARI - Abdullayev Olimjon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anatatsiya: Ushbu maqola, hadis ilmida Imom Termiziyning “Sunan” asarlari boshqa hadis kitoblaridan farqli jihatlari va uslublarini, bir qancha muhaddislarni uslubini bir joyda jamlaganligi bayon qilinadi.