OʻZBEKISTONDA STATISTIKANI RIVOJLANTIRISHDA JAHON TAJRIBASINI QO‘LLASH - Raxmatov Xudoyorjon Sobir o`g`li; Sharipov Ruslan Shuhrat o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqola O'zbekistonda sohani rivojlantirish uchun global statistik tajribani qo'llashni chuqur o'rganishni taklif qiladi. Unda xalqaro statistik tajribalar, muammolar, metodologiyalar, natijalar va kelajakdagi rivojlanish uchun potentsial yo‘nalishlarga tayanishning ahamiyati ko‘rib chiqiladi.