TURIZM SOHASIDAGI RAQAMLI IQTISODIYOT RIVOJLANISHINING MUHIMLIGI - O'tkirjon Axmedov Alaviddin o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada turizm sohasidagi raqamli iqtisodiyot rivojlanishining muhimligi, xalqaro turizm xizmatlar bozorini rivojlantirish tendensiyalari, O‘zbekistonda xalqaro turizmni rivojiantirish holati haqida batafsil bayin qilingan.