QO’QON – SHARQIY TURKISTON: SAVDO ALOQALARI TARIXIDAN - Sindarova Yorqinoy Tuvalboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada asosan Qo’qon xonligining savdo munosabatlarida Sharqiy Turkistonning tutgan o’rni va Qo’qon xonligini Sharqiy Turkiston bilan bog’laydigan karvon yo’llari, elchilik aloqalari hamda ikki davlat o’rtasidagi savdo-sotiq maxsulotlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.