FIZIKANI O‘QITISH ORQALI O‘QUVCHILARDAILMIY DUNYOQARASHI HAMDA EKOLOGIK TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH - Alijanov Dilmurod A’zamjon oʻgʻli; E’tiborxon Abdubannopova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Bugingi kunda o‘quvchilarni kelgusi hayotga tayyorlash, ularga o‘z bilim va ko‘nikmalarini amaliyotda foydalanishda o‘rgatuvchi malaka talablarini sinflar kesimida ishlab chiqish, fanlararo o‘zaro aloqadorlik va davriylikka to‘liq rioya qilgan holda o‘quv dasturlari o‘rtasida uzviylikni ta’minlash pedagog hodimlarning oldida turgan muhim vazifalardir [1].