AMIR TEMUR VA TEMURIYLAR SHAJARASI DAVLATI TARIXI - Qodirova Fotima Maxmud qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Amir Temur faoliyati va janglari, Amir Temur saltanatida xavfsizlik xizmati ,Temuriylar shajarasi haqida ma'lumotlar tòplandi .