OʻZBEK XALQI ETNOGENIZINING OʻRGANILISH TARIXI - AMONKULOVA SEVARA SHODIBEK QIZI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oʻzbek xalqi etnogenizining oʻrganilish davrlari haqida fikrlar keltirilgan boʻlib, ularda bu masalaning tadqiqotlar ahamiyati yoritilgan. Shuningdek oʻzbek xalqi etnogenizining shakllanishini oʻrgangan olimlar, ularning ilmiy qarashlari va asarlari haqida qisqacha soʻz boradi.