BATALYON TAKTIK O’QUVIGA TAYYORGARLIK KO‘RISH VA O’TKAZISH BO’YICHA ROSSIYA FEDERATSIYASI TAJRIBASI - Ahmedov Azizbek Akmalovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Rossiya Federatsiyasi Qurolli Kuchlari tomonidan o’tkaziladigan taktik o’quvlarga tayorgarlik ko’rish va olib borish tajribasini o’rganish asosida taktik o’quvlarni muvaffaqiyatini belgilovchi omillar tahlil qilinadi, bo‘linmalarni o’quvlarga tayyorlash va olib borish samaradorligini oshirish bo’yicha tavsiyalar beriladi.