OLIY TA’LIM TALABALARINING SALOMATLIGINI YAXSHILASHDA SOG’LOMLASHTIRUVCHI VA O’YINLAR ORQALI JISMONIY MASHQLARDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Ergashov Kaxromonjon Asqarovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Ushbu tadqiqot ishida Andijon davlat universiteti Axborot texnologiyalari fa’kultetida taxsil olayotgan yosh talabalarning jismoniy rivojlanishi texnika va taktika usuli ayrim xarakatli o’yinlar orqali ko’rsatkichlari solishtirma tavsiflangan. Talabalarning xarakatli o’yinlar orqali xafta davomida 2 xil xarakatli o’yin ya’ni , soat va doira o’yini orqali texnika darajasi tezligi rivojlantirilishi kuzatilgan.