ONA TILI OʻQITISH METODIKASINING ILMIY ASOSLARI OʻZARO BOGʻLIQ FANLARNI DALILLASH - Ochilova Pokiza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili o’qitish mеtodikasi,ona tilini o'qitishda ishlatiladigan zamonaviy pedagogik texnologiyalar hamda ona tili oʻqitish metodikasining ilmiy asoslari oʻzaro bogʻliq fanlarni dalillash haqida ma'lumotlar berilgan.