DEVIANT XULQ-ATVORLILAR BILAN ISH OLIB BORISHDA SUN’IY TAFAKKURDAN FOYDALANISH - Ibrohimov Ogʻabek Maxmarajab oʻgʻli; Abbasova Maftuna Subxonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada: Xulq -atvori og’ayotganlar ,deviantlikka moyillar , deviantlarning turlari, sun’iy tafakkur jamiyat ijtimoiy muammolarini hal qilishda ijtimoiy ishchilarning kasbiy tayyorligini oshirishda sun’iy intelekt ahamiyati