KORXONALARNING INNOVATSION FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISHNING KONSEPTUAL ASOSLARI - Gafurova Umida Fatixovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola korxonalarda innovatsion faoliyatni rivojlantirish uchun zarur bo'lgan kontseptual asoslarni o'rganadi. U innovatsiyalarning ahamiyatini o'rganadi, innovatsiyalarga ta'sir qiluvchi asosiy omillarni aniqlaydi va innovatsion tashabbuslarni ishlab chiqish va qo'llab-quvvatlash uchun asos yaratadi. Munozara bo'limi topilmalarni tanqidiy tahlil qiladi, nazariya va amaliyot o'rtasidagi aloqalarni o'rnatadi. Maqola innovatsiyalar madaniyatini rivojlantirishga qaratilgan korxonalar uchun asosiy xulosalar, kelajakdagi tadqiqotlar uchun natijalar va amaliy takliflar bilan yakunlanadi.