MAVZU: YURIY FEDOROVICH BURYAKOVNING ARXELOGIYA FANIGA KIRIB KELISHI VA ILMIY IZLANISHLARI - Irbolayeva Iroda Sodiqjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anontatsiya: Maqolada arxeolog olim akademik Yuriy Fedorovich Buryakovning hayoti O’rta Osiyo arxeologiyasiga kirib kelish tarixi va izlanishlari natijalari haqida, ustozlari Mixail Masson,Galina Pugachenkova, Elena Davidavichlar bilan birgalikdagi faoliyatlari haqida manbalar asosida ma’lumotlar berilgan.