ҲАРБИЙ ХИЗМАТЧИЛАРНИ ТАЙЁРЛАШДА ШАХСГА ЙЎНАЛТИРИЛГАН ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ ҲАҚИДА - Ф.З.Умарова (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация. Мақолада ҳарбий хизматчиларни тайёрлаш давомида уларни шахс сифатида камол топтириш, ўз бурчи ва вазифаларига масъулиятли, Ватанга ва халқига садоқатли этиб тарбиялаш йўллари ҳақида фикр юритилади. Юртимизда олиб борилаётган ислоҳотларни амалга оширишда ҳарбий хизматчилар ҳамда бўлғуси ҳарбийларнинг роли муҳимлиги таъкидланади.