O’ZBEKISTONDA YANGI AVLOD KADRLAR TAYYORLASH - Ataxanova Gavharoy Anvarbekovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Kadrlar tayyorlash milliy dasturi”, uning asosiy vazifa va maqsadlari, ta’lim sohasidagi davlat siyosati yoritib berilgan.