FORS TILIDA IZOFA VA UNING ISHLATILISHI - Musurmonova Barchinoy Hasan qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fors alifbosi, yozuvi,fors tilida izofa va uning ishlatilishi ,izofaning imlosi to‘g‘risida ma'lumotlar keltirilgan.