БАЛАЛАР БАҚШАСЫНДА ТІЛДІ ДАМЫТУДЫҢ ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ МАЗМҰНЫ МЕН ҰЙЫМДАСТЫРЫЛУЫ - Адилбаева Г.Е. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аңдатпа. Баланың жасына қарай дамуы мынадай сатылардан өтеді: сәбилік шақ, ерте балалық шақ, мектепке дейінгі шақ, бастауыш мектеп жасы, жеткіншектік шақ, бозбалалық шақ, есею жайында шолу жасалған.