ЕРТЕ ЖАСТАҒЫ БАЛАЛАРДЫҢ (1 ЖАСТАН БАСТАП 2 ЖАСҚА ДЕЙІНГІ ЖӘНЕ 2 ЖАСТАН 3 ЖАСҚА ДЕЙІНГІ БАЛАЛАР ҮШІН) ТІЛ ДАМУЫНЫҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Адилбаева Г.Е. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аңдатпа. Мақалада зерттеушілер балалардың сөйлеу тілі даму кезеңдерінің әр түрлі санын бөледі, оларды әр қилы атайды, олардың әр алуан жас шекаралары жайында айтылған.