BIOLOGIYA O‘QITUVCHISINING INNOVATSION FAOLIYATGA KASBIY TAYYORGARLIKNING PEDAGOGIK YONDASHUVLARI - Baxodirova Zeboxon Yunusali qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada biologiya o‘qituvchisining innovatsion faoliyatga kasbiy tayyorgarlikning pedagogik yondashuvlari, biologiya fani o‘qituvchilarining kasbiy metodik tayyorgarligini o’ziga xos xususiyatlari jarayonining pedagogik asoslari yoritilgan.