ICHKI ISHLAR ORGANLARI HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKASI TIZIMI VA ASOSIY VAZIFALARI - Hakimova Dlshoda Otabek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqola O’zbekiston Respublikasi IIO lari Huquqbuzarliklar profilaktikasi xizmati haqida fikrlar bayon qilingan ushbu xizmat faoliyati, funksiyalari va vazifalari ushbu mavzu orqali bayon qilinadi.Mamlaktimiz shiddat bilan rivojlanayotgan davrda bu soha xalq bilan bevosita va eng ko’p aloqa qiladigan soha sifatida boshqa sohalardan ajralib turadi.