O‘ZBEKISTON BANK TIZIMIDA MARKETING FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH ISTIQBOLLARI - Raxmatova Shaxnoza Rustamovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston bank tizimida marketing faoliyatini takomillashtirish istiqbollari,bank marketingining asosiy vazifalari,bank marketingi rivojlanib borishi haqida ma'lumotlar berilgan.