SHARQ MUTAFAKKIRLARI VA ILMIY FAROVONLIK - Xakimjanova Zilola G’ayratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada Sharq mutafakkirlarining ijodiy faoliyatidagi ta’lim tarbiyaga oid yondashuvlar, g’oyalar, qarashlarni yosh avlodning ongiga singdirishda tarbiya usullari va vositalarini bilish, hayotda ulardan to’g’ri foydalanish, pedagogik ta’lim jarayonida o’qituvchining pedagogik mahoratidagi muhim xususiyatlardan biri hamda ilmiy farovonlik haqida so’z yuritilgan .