“QORAKO’Z MAJNUN” VA “UFQ” ASARLARIDA O’ZLIGINI YO’QOTGAN FARZAND OBRAZINING TASVIRLANISHI - Usarova Laylo Ibragimova; Boboxonova Bibimaryam G’ulomsaxiyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada Said Ahmadning asarlarida keltirilgan o’zbeklargagina xos bo’lgan azaliy or-nomus va qadriyatlar haqida qisqacha ma’lumot berilib o’tiladi.