QO`SHMA GAP TURLARI HAQIDA - O`rolova Mashhura Homid qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qo`shma gap va ularni tashkil etuvchi sodda gaplar, qo`shma gaplarning guruhlarga bo`linishi, bog`langan qo`shma gaplar, ergashgan qo`shma gaplar, bog`lovchisiz qo`shma gaplar, ularni bog`lovchi vositalar, tilshunos olimlarning bu sohada olib borgan ilmiy izlanishlari, turli tasniflar haqida so`z yuritiladi.