AHMAD YASSAVIY MA`NAVIY MEROSI VA UNING YOSHLAR TARBIYASIGA TA`SIRI - O.N. Rafiqov; X. U Samatov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ahmad Yassaviyning hayot va ijodi, asarlari haqida shuningdek bizlarga qoldirgan ilmiy meroslari haqida so`z boradi.