PYTHON DASTURIDA TAKRORLANUVCHI OPERATORLAR - Jo’raboyeva Moxinur (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada python dasturlash tilidagi siklik operatori for haqida ma`lumot hamda shunga doir misollar keltirilgan.