PYTHON DASTURLASH TILINI MAKTABDA O‘QITISH METODIKASI - Alijonova Husnidabonu Abdullajon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Python dasturlash tilining ma’lumot turlari mavzusiga doir tushunchalar tanlab olish, tushunchalarning mantiqiy sxemasi tuzish hamda har bir tushuncha haqida ma’lumotlarni koʻrsatuvchi, oʻrgatuvchi modelni yaratishning metodik asoslari berilgan. Shuningdek, Python dasturlash tilining o’qitish metodikasi haqida ham qayd etilgan.