РАҚАМЛИ АХБОРОТНИНГ КРИМИНАЛИСТИК КЛАССИФИКАЦИЯСИ - Абдазимов Саидаминхўжа Зоирхўжа ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Инсоният борган сари ўз ривожланиш йўлида рақамли босқичга кириб бормоқда. Кундан кунга анъанавий ижтимоий муносабатлар янги ахборот технологиялари асосида амалга оширилмоқда. Афсуски, замонавий ҳуқуқий тартибга солиш механизмлари технологиялар ривожидан сезиларли ортда қолмоқда. Мавжуд ҳуқуқий механизмларни янги технологиялрга тадбиқ этиш бесамар кетмоқда ва кутилган натижани бермаябти.