XORAZM MILLIY TAOMLARI - Xudayberganova Shohista (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ush bu maqolada sogliqa zarur taomlar haqida qadimda kelayotgan milliy taomlar.Tabiiy sog‘liq uchun kerakli sabzavotlar tayyorlangan sogliq uchun kerakli ovqatlar.