G’ULOM ZAFARIY SHE’RIYATIDA YOSHLAR MASALASI - Telmanova Durdona Ahmadjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jadid adabiyotining yetuk namoyandalaridan biri, shoir, dramaturg va etnograf G’ulom Zafariyning jadid adabiyoti tarixidagi o’rni, yozgan asarlari hamda “Toshkent yoshlariga” she’rining mazmun-mohiyati haqida so’z yuritiladi.