REANIMATSIYA VA INTENSIV TERAPIYA HAQIDA TUSHUNCHA - Mirzakarimov Rustamjon Umarjon oʻgʻli; Eraliyev Muroddila Yigitaliyevich; Rafiqov Mahmudjon Malik oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada reanimatsiya va intensiv terapiya haqida toʻliq tushuncha berib o'tilgan. Reanimatsiya - bu favqulodda vaziyatda tanani hayotga qaytarish uchun tibbiy va apparat usullaridan foydalanish jarayoni.