IMOM AT-TERMIZIYNING HAYOTI VA MEROSI - Samatov. X; Saydullayev. X (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqola Imom Termiziy hayoti va ijodi. Jamlagan hadislari islom diniga qoshgan hissasi haqida maʼlumot berib oʻtilgan. Imom Termiziyning sahih hadislaridan ham misollar keltirilgan.