QASHQADARYO VILOYATI LANDSHAFTINING O`ZIGA XOSLIGI HAMDA UNING XARITADA NAMOYON BO`LISHI - Yahshiboyev Barot Abdulhaqovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada landshaft ta’limotining shakllanishi va uni ekologik muammolarni bartaraf etishdagi roli va ahamiyati atroflicha yoritilgan. Shuningdek, Qashqadaryo viloyati landshaftlarini tavsiflash va xaritaga olish masalalari haqida fikr, mulohaza yuritilgan.