ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР ПРОФИЛАКТИКАСИДА ҲУҚУҚИЙ ОНГ ВА ҲУҚУҚИЙ МАДАНИЯТНИ ЮКСАЛТИРИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Бекпўлатов Ҳумоюнбек Икромжон ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Анноттация: Ушбу мақолада ҳуқуқбузарликлар профилактикасида фуқароларнинг ҳуқуқий онги ва ҳуқуқий мқданияти юксалтиришнинг ўзига хос хусусиятлари,ҳамкорликнинг ташкилий ҳамда ҳуқуқий асослари ,ўзаро ҳамкорлик қилишда юзага келадиган муаммо ва камчиликлар , шунунгдек, ушбу муаммо ва камчиликларни бартараф этиш бўйича бир қатор таклифлар илғор хорижий тажрибаси ва миллий қонунчилигимизнинг ўхшаш ва фарқли томонлари , ҳамкорликни такомиллаштириш йўллари ёритилган.