O’ZBEKISTONDA SUD TIZIMI VA HUQUQ - Faxriddin Turayev Egamberdiyevich; Shaxzod Yaxshiboyev Abdurashidovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada Yangi O’zbekistonni barpo etishda amalga oshirilayotgan bir qator muhim islohotlar shu jumladan sud-huquq tizimidagi yangiliklar va Sud – zimmasiga davlat hokimyatining bo’g’inlaridan biri – Sud hokimyatini amalga oshirish yuklangan organ ekanligi haqida ma’lumotlar bayon etilgan.