ИНГЛИЗ ВА ЎЗБЕК ТИЛЛАРИДА СЛЕНГЛАР - Sulaymanova Saodat Shomurotovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Инглиз ўзбек тилларида фойдаланиш доираси чекланган лексик бирликлар жуда ҳам кўп учрайди. Уларнинг аксаният кўпчилиги янгилиги ва оргиналлиги билан тилда фарқланадиган лисоний ҳодиса ҳисобланади. Мавжуд тиллардаги сленгларнинг бир тилдан иккинчи тилга кўчиши масаласи ҳам долзарб.