MUQOBIL ENERGIYA - Maxmudov Bobomurod Qurash o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anatatsiya: hozirgi kunda kommunal xizmatlar narxining doimiy oshib borayotgani sababli ko'plab odamlar xususiy uylar, kvartiralar va tomorqalarni batamom xususiylashtirish tarafdori. Har kim bu masalani o'z yo'lida hal qiladi. Masalan, hovlida qazilgan quduq suv ta'minoti uchun pulni tejashga yordam beradi, ammo suyuqlik hali ham isitilishi kerak va bu qimmat energiya talab qiladi. Shuning uchun quyidagi maqola muqobil elektr energiyasini ishlab chiqarish muammosini ko’rib chiqishga bag’ishlangan bo’lib avvalo elektr manbalari haqida umumiy tushunchalarni ham o’z ichiga olgan. (Trinity Chesterton 2023.12.16)